Slik kjøper du Bitcoin

Handle bitcoin

Slik kjøper du Bitcoin

Folk har tjent seg rike på Bitcoin den siste tiden. Noen har tjent så mye penger på Bitcoin at de ikke vet hvordan de skal bruke opp alle pengene. Det finnes et godt antall individer som ikke trenger å jobbe en dag til resten av livet. Det samme gjelder deres barn og barnebarn. Hvordan kan du være med på denne fantastiske reisen? Den beste måten å tjene penger på Bitcoin er å kjøpe Bitcoin. Du må altså komme deg inn på en PC eller annet å kjøpe Bitcoin.

Finn en plattform

Du trenger en plattform for å kjøpe og selge Bitcoin hvis du ikke vet hvilken person du ønsker å selge til og dere stoler på hverandre til å kjøpe og selge direkte uten noen form for plattform. Plattformene gjør ikke så mye annet enn å tilrettelegge for en litt tryggere opplevelse for kjøp og salg enn det man gjør alene. Det finnes forskjellige plattformer for kjøp av Bitcoin. En av disse er Coinbase. Du finner den i Appstore på mobiltelefonen din. Du laster ned appen og så starter du med å fylle inn informasjonen den etterspør. Du må registrere deg, så det krever litt tålmodighet. Du kan gjøre det samme gjennom gode nettsteder som www.bitway.no. Bare logg deg inn på deres webside og betal for Bitcoin du ønsker deg med Vipps eller andre betalingsmetoder.

Betal

Når du har lastet ned appen eller gått inn på siden www.bitway.no er det bare å legge inn bestillingen. Ønsker du litt av en Bitcoin går det også ganske bra. Legg inn en orde på hvor mye penger du ønsker å kjøpe for, deretter betaler du en liten fee og du har flere, en eller deler av en Bitcoin.